Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktplatå med marmorerad choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält de båda chokladsorterna var för sig i mikron på 600 watt eller i ett vattenbad.
  2. Placera ett bakplåtspapper på jämn yta. Häll först ut den mörka chokladen och droppa sedan den vita chokladen över den mörka varianten. Placera ett nytt bakplåtspapper ovanpå chokladen. Tryck ut chokladen så att den blir tunn och platt. Använd gärna kavel men kavla mycket lätt över chokladen. Ställ in i kylen cirka 30 minuter eller i frysen i 15 minuter.
  3. Bryt chokladen i rektanglar, fyrkanter eller som du själv vill. Varva chokladplattor med i mindre bitar skuren frukt och/eller bär

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.