Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen lime- och kokospaj i glas

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Perfekt att ha desserten klar i portionsformar i frysen!

Ingredienser

Instruktioner

Smula kexen i en mortel. Blanda limeskal och limesaft med den kondenserade mjölken. Vispa grädden och blanda med limeblandningen. Varva smulor och fyllning i portionsglas, låt stå i frysen i minst 5 timmar. Skala mangon och skär fruktköttet i bitar och mixa tillsammans med limesaft och florsocker. Ringla mangosås över pajerna. Garnera med skivad ananas och kokoschips.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.