Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frykens curryris

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Det här kom jag på att göra när jag var lite lat och inte orkade använda mig utav två kastruller, en till ris och den andra till currysås. Det blev direkt en succé enligt mig. Servera till kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll i oljan i en kastrull tillsammans med curryn. Stek ihop i ca en minut. Lägg sedan i riset och den krossade vitlöken.
  2. Stek riset och vitlöken tillsammans med curryn i ca 4 minuter Häll nu i vattnet och lägg i buljongtärningen. Låt nu riset koka tills vattnet är helt borta och riset känns mjukt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.