Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili- och honungsstekta skinkschnitzlar med krämigt curryris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt god rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset mjukt i grönsaksbuljongen. Blanda vinäger och soja till dippen i en liten kopp. Stek skinkschnitzlarna hastigt på båda sidor i smör i en stekpanna. Salta och strö över chiliblandningen. Ta upp schnitzlarna och lägg dem på en tallrik. Lägg vitlöksskivorna och honungen i stekpannan. Häll i vatten och lägg tillbaka schnitzlarna. Låt bräsera i cirka 5 minuter tills skyn har fått en simmig konsistens. Vänd ner crème fraiche och curry i det färdigkokta riset.
  2. Servera skinkschnitzlarna med curryris, soja dipp och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.