Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst mangokesella med bär

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jättegod och enkel efterrätt som känns väldigt fräsch, den passar bra efter en mastig huvudrätt. Den går nog att variera i det oändliga vad gäller frukt och bär.

Ingredienser

Instruktioner

Kör kesella, mangotärningar och kokos i en mixer till en slät röra. Lägg upp i efterrättsglas och ställ dem i frysen i ca. 1½ timme. Ta glasen från frysen och garnera med valfria bär, t.ex. hallon och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.