Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fudge med pistagemandel

 
  • Serverar: 75 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Dessa låter helt fantastiskt goda,har ej gjort dessa själv men kommer att göra dessa till jul o nyår. Vill att andra oxå ska få del av dessa karameller därför läggs detta in innan jag testat själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda socker,salt,sirap och vatten i en kastrull och koka till 150 gr. (Mät med en termometer) OBS rör inte i blandningen för då kan den sockra sig.
  2. Grovhacka pistagemandeln
  3. Vispa äggvitor och vaniljsocker i en stor skål till fast skum. Tillsätt sockerlagen i en tunn stråle under vispning med en elvisp tills det blir en blank och seg smet. Pensla ett bakplåtspapper med olja och olja in slickepotten och händerna. Stjälp upp smeten med den inoljade slickepotten.
  4. Strö dem över smeten och platta till med händera.
  5. Låt fudgen stelna och skär eller klipp fudgen i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.