Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld citronkaka

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Härlig kaka med vaniljkräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret, låt svalna.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i smeten tillsammans med citronskal. Tillsätt smöret och rör om väl.
  3. Häll smeten i en smord och bröad form och grädda i 30-35 minuter i 175 grader.
  4. Låt kakan kallna.
  5. Dela kakan i 2 delar och lägg vaniljkräm emellan. Rör ut florsocker med saften och bred det över kakan. Strö på mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.