Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld färsschnitzel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enklare variant av chnitzel, men nog så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt havregrynen svälla i vätskan i ca 10 min.Tillsätt färs, potatismjöl, ägg, salt och peppar. Arbeta ihop färsen. Forma färsen till 8 tunna biffar. Lägg ihop biffarna, två och två med skinka och ost emellan.
  2. Vänd chnitzlarna i ströbröd och stek dem i fett på medelstark värme i 4 - 5 minuter på var sida. Bjud schnitzlarna med klyftpotatis, sockerärter och skivade tomater.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • soccermum 8 januari 2011

    Jättegoda! Serverade mina med potatismos och gröna ärtor :) Gjorde dem nog aningens för små för jag fick 6 stycken biffar men det gjorde ingenting! Lägger ut en bild så får du själv avgöra om du vill behålla den eller inte :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.