Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld finsmakarfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kycklingfilé med fin fyllning är ett enkelt sätt att laga en festlig måltid.

Ingredienser

Instruktioner

Tina djupfrysta filéer. Skär en skåra i dem och vik ut dem. Banka gärna ut dem lite extra. Finhacka tomater och basilika. Skär brien i fyra stavar. Fördela tomat, brie och basilika på filéerna. Rulla ihop och fäst med snöre eller tandpetare. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn rullarna så att de får fin färg. Lägg dem på ett ugnssäkert fat och stek färdigt mitt i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter. Koka under tiden pastan enligt anvisningar på förpackningen. Låt filéerna vila ett par minuter, skär dem sedan i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.