Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld fläskfilé med dinkelsallad och persikoyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag säger bara: WOW vilken rätt! Så underbart god, den har verkligen allt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skär ett snitt i fläskfilén och banka ut den så att den blir tunnare. Strö på lite salt och peppar. Fördela salamiskivor över köttet. Smula osten över och rulla ihop filén till en rulle. Fäst med tandpetare så att den håller ihop. Lägg fläskfilérullen i en ugnsfast form och baka i ugnen ca 30 minuter.
  2. Koka dinkel enligt anvisningen på paketet, ca 40 minuter. Blanda dinkel, olivolja, persilja, salt och peppar i en skål. Hacka aprikoser och blanda ner i salladen. Dela persika och avokado och ta bort kärnorna. Skär köttet i bitar och blanda ner i salladen.
  3. Dela persikorna till persikoyoghurten och ta bort kärnan. Finhacka köttet och lägg i en skål. Rör ner yoghurt, honung och ev chiliflakes. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skiva köttet och servera med dinkelsallad och persikoyoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.