Skär en ficka i kotletten och fyll den med en blandning av färskost, svamp, soltorkade tomater och basilika.
Instruktioner
- Rumstemperera köttet och torka av det med hushållspapper. Skär en ficka i köttet med en smal kniv. Salta och peppra.
- Ansa och finhacka champinjonerna och fräs dem i smör i en stekpanna. Låt dem svalna något. Blanda dem sedan med färkost, hackade soltorkade tomater och basilika. Rör om och lägg en sked av fyllningeni i fickorna i kotletterna.
- Tryck till kanterna och fäst ev med en tandpetare. Stek kotletterna i en stekpanna med smör på medelvärme, ca 3 min per sida.
- Mät upp vatten, kalvfond, madeira eller portvin och majsstärkelse eller idealmjöl i en kastrull. Vispa såsen under tiden den sjuder, 3 min. Smaka av med salt och peppar.
Publicerat den
2 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar