Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld förrättsgrape.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbast och enklast är att köpa en påse färdigblandad grönsallad, gärna med iblandade skott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela grapefrukterna i halvor. Skär loss fruktköttet och skär det i bitar. Häll av fruktsaften. Skär skinkan i tärningar. Kärna ur och finhacka pepparn. Varva skinka, grapefruktsbitar, peppar och sallad i skalen. Blanda gräddfil och vitlök. Smaksätt med salt.
  2. Servera salladen med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.