Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld fralla

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varm fralla som du fyller med köttfärs och paprika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200°
  2. Skär av ett lock på bullarna som en fastlagsbulle. Gröp ur och spara lite av innehållet.
  3. Stek köttfärsen i lite matfett och smula ner det urgröpta brödet. Ansa och tärna paprikan och blanda med köttfärsen. Blanda ner ketchupen och vitlöken.
  4. Blanda köttfärssåsen med den rivna osten så den får smälta lite. Lägg fyllningen i bröden.
  5. Gratinera ca 10 minuter. Dekorera med kapris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.