Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld franskbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god fyllning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär brödet i skivor men så att det håller ihop i botten. Skär skinka, gurka och ägg i fina tärningar. Hacka persiljan och blanda ner allt i majonnäsen.
  2. Bred blandningen mellan varannan skiva i brödet. Ställ brödet på en plåt och värm i ugn 200-225 grader i 15-20 minuter.
  3. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.