Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En god och saftig köttfärlimpa med god sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med lökhacket, ägget, mjölken, ströbrödet, kryddorna och vitlöken.
  2. Vippa upp på ett blött papper och platta ut till en platta 25x30 cm.
  3. Stek baconet på medelvärme och låt det rinna av. Lägg skivorna på köttplattan och täck med osten.
  4. Rulla försiktigt ihop och lägg den i en smord form med höga kanter. Vispa ihop grädde, chili och ketchup, häll såsen öven rullen.
  5. Grädda på nedersta falsen i ca 45 minuter i 200 grader. Serveringsförslag: Pressad potatis eller ris, samt en god sallad och lite persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.