Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld veterulle

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättegott att bjuda på till en öl eller ett glas vin. En kopp the är inte heller fel.

Ingredienser

Instruktioner

Värm mjölken och blanda med jästen. Blanda i salt, honung och vetemjöl. Låt jäsa i 45 min. Ta upp degem och knådan den. Dela i två delar. Kavla ut varje del i en rektangulär form och lägg skinka, ost och örter på. Rulla ihop som en rulltårta. Lägg på plåt för att jäsa i 20 min. Skåra rullarna och grädda i 250 grader i 10 min och sänk sedan till 200 grader. Grädda i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.