Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda biffar med tomatsalsa

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Saftiga, stora marinerade biffar med krämig fyllning. Se till att skivorna inte är för tunna då blir det svårt att göra "fickan" för fyllningen. Tips: Fyll biffarna hemma och grilla på plats.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden.
  2. Lägg köttet i en plastpåse tillsammans med marinaden. Låt marinera i kylskåp i några timmar eller över natten. Vänd köttet några gånger under tiden.
  3. Finhacka tomaterna och basilikan till fyllningen. Blanda ihop med chèvreosten. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skär ett snitt i sidan på varje köttbit med en vass kniv. Vidga öppningen så att det blir en ficka. Stoppa in fyllning i varje ficka.
  5. Grilla köttet 5 minuter på varje sida för mediumstekt och 7-8 minuter på varje sida för genomstekt.
  6. Bjud gärna bakad potatis och en grönsallad till. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.