Saftiga, stora marinerade biffar med krämig fyllning. Se till att skivorna inte är för tunna då blir det svårt att göra "fickan" för fyllningen.
Tips: Fyll biffarna hemma och grilla på plats.
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till marinaden.
- Lägg köttet i en plastpåse tillsammans med marinaden. Låt marinera i kylskåp i några timmar eller över natten. Vänd köttet några gånger under tiden.
- Finhacka tomaterna och basilikan till fyllningen. Blanda ihop med chèvreosten. Smaka av med salt och peppar.
- Skär ett snitt i sidan på varje köttbit med en vass kniv. Vidga öppningen så att det blir en ficka. Stoppa in fyllning i varje ficka.
- Grilla köttet 5 minuter på varje sida för mediumstekt och 7-8 minuter på varje sida för genomstekt.
- Bjud gärna bakad potatis och en grönsallad till.
Smaklig spis!
Publicerat den
3 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar