Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda chokladformar - sockerfritt

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

God dessert!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175 grader
  2. Hacka ihop mjöl, mandel, fett, kakao, sötningsmedel och vanilj till en deg.
  3. Forma en tjock rulle, skär i skivor och tryck ut i små folieformar. Nagga botten med en gaffel. Ställ i kyl i 30 minuter.
  4. Grädda formarna ca 15 minuter. Blanda vaniljkräm med hårt vispad grädde, kakao och sötningsmedel.
  5. Fyll formarna och strö på riven choklad. Garnera med t ex körsbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.