Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda franskbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Till vickning eller kvällsrätt Receptet är beräknat för 1 person. Går lätt att utöka.

Ingredienser

Instruktioner

Skär av ett lock på brödet. Gröp ur bottnen men låt den vara hel i bottenplattan. Pensla brödet ut och invändigt med smält smör. Hacka ansjovisfiléerna, och ägget samt löken. Löken får fräsa utan att ta färg i panna. Blanda sedan allt tillsammans med persiljan och smaka av. Ev litet salt behövs. Fyll brödet med hacket och ställ i dem i ugnen 225 grader i 8-10 min. Severas genast med t ex öl eller te.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.