När man fyller kycklingklubborna blir de riktig festmat.
Instruktioner
- Tina kycklingklubborna om de är djupfrysta.
- Lossa skinnet på klubborna så att det blir en ficka mellan kött och skinn. Det gör du enklast genom att sticka in tummen under skinnet och lossa det lätt.
- Fyll fickorna med kalkonbröst, ostskiva och tjocka tomatskivor. Drag tillbaka skinnet över fyllningen.
- Smält matfettet i en liten långpanna. Tillsätt soja, salt, peppar och oregano. Pensla kycklingklubborna med kryddsmöret. Lägg klubborna i långpannan.
- Stek mitt i ugnen ca 30-40 minuter eller tills köttsaften är klar och genomskinlig. Bjud kokt ris eller klyftpotatis och sallad till eller en pastasallad.
Ugn 200°
- Smaklig måltid!
Publicerat den
28 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar