Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kycklingklubbor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När man fyller kycklingklubborna blir de riktig festmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingklubborna om de är djupfrysta.
  2. Lossa skinnet på klubborna så att det blir en ficka mellan kött och skinn. Det gör du enklast genom att sticka in tummen under skinnet och lossa det lätt.
  3. Fyll fickorna med kalkonbröst, ostskiva och tjocka tomatskivor. Drag tillbaka skinnet över fyllningen.
  4. Smält matfettet i en liten långpanna. Tillsätt soja, salt, peppar och oregano. Pensla kycklingklubborna med kryddsmöret. Lägg klubborna i långpannan.
  5. Stek mitt i ugnen ca 30-40 minuter eller tills köttsaften är klar och genomskinlig. Bjud kokt ris eller klyftpotatis och sallad till eller en pastasallad. Ugn 200°
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.