Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kycklinglår med färskost och basilika

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En suverän kycklingrätt som kan förberedas redan dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyll kycklinglåren med 1 basilikablad och 1-2 tsk färskost.
  2. Linda 1 skiva bacon runt varje lår och stek den i stekpanna så att baconet får lite färg och går ihop. Lägg kycklinglåren i en ungsäker form och klicka pastasås, ca 1 msk, över varje lår.
  3. Ställ in i ugnen i 175 grader i ca 45 minuter.
  4. Serveras med pastarör eller ris, pastasås och t.ex sallad, paprika, tomater, gurka, lök, melon m m.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.