Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda laxknyten

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smått, elegant och vldigt enkelt. Denna förrätt lagar du i en handvändning och alla kommer att älska den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman kesella och gräddfil. Smaka av med citronsaft, salt, peppar och kajennpeppar. Skala och hacka shalottenlöken fint och blanda ner den i kesellablandningen. Skala och pressa ner vitlöken.
  2. Skölj och skaka örterna torra. Knip av bladen och hacka dem fint. Blanda ner örterna i kesellablandningen.
  3. Bred ut laxskivorna på en plan yta och lägg kesellablandningen ungefär på mitten. För samman laxskivorna över fyllningen och knyt om med gräslöksstrån, se bilden.
  4. Skölj och skaka ruccolabladen torra. Fördela bladen på fyra tallrikar och lägg på laxknytena.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.