Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda mandelmuffins

 
  • Serverar: 18 portioner
Skriv ut

Lättbakade och goda muffins för alla mandelälskare. Glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Hacka mandeln riktigt fint, använd gärna en matberedare. Finriv bittermandeln och blanda i tillsammans med mix och bakpulver. Vispa ägg och socker poröst.
  3. Blanda försiktigt ner mandelblandningen till en slät smet. Fyll muffinsformar till 3/4 med smet. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter. Låt svalna.
  4. Toppa muffinsarna med en klick vaniljkesella och några färska bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.