Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda pannbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket god vardagsrätt, men faktiskt även lämplig i lite festligare sammanhang.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda skorpmjöl och mjölk och låt blandningen svälla ca 10 minuter. Arbeta färsen först med salt och peppar, tillsätt sedan skorpmjölsblandningen, ägg och lök. Forma färsen till mycket tunna biffar på ett skärbräde. Lägg en skiva leverpastej på hälften av biffarna (du kan alternera med t ex tomatpuré och finhackad skinka) och placera resterande biffar ovanpå.
  2. Stek de fyllda biffarna på bägge sidor i varm panna tills de fått vacker färg. Sänk värmen och efterstek ca 5 minuter.
  3. Servera med kokt eller råstekt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.