Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda paprikor med medelhavssmaker

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Söta, fyllda, vegetariska paprikor mättar magen gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg couscousen i en skål och häll över det heta vattnet. Rör om, täck med plastfolie och låt stå i 10 minuter.
  3. Halvera och kärna ur paprikorna, lämna stjälken kvar. Grov hacka oliverna och skär tomaterna i små bitar.
  4. Lägg paprikan på en tallrik och mikra på medelvärme i 5 minuter tills de nästan mjuknar. Lägg dem på en plåt med snittytan uppåt.
  5. Rör om couscousen med en gaffel, rör sedan ner pinjenötter, oliver, fetaost, tomater och basilika, salta.
  6. Skeda upp couscousröran i paprikorna och grädda i ugnen i 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.