Fyllda paprikor är rätt igen. Här i lite modernare tappning än för ca 30 år sedan.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
Dela paprikorna längs med och ta bort kärnorna. Rosta med snittytan upp i ca 10 minuter på en plåt med lite olja.
Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen, den får inte vara för al dente.
- Förväll de gröna bönorna 3-4 minuter, spola i kallt vatten och skär dem i bitar.
Fräs kanel, spiskummin och koriander försiktigt 1-2 minuter i 2 msk olja.
- Rör ner couscous, svarta bönor och haricots verts. Smula i fetaosten. Skär aprikoserna i strimlor och tillsätt dem.
Blanda allt och smaka av med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
- Fyll paprikorna med blandningen och servera med bröd, matyoghurt och ajvar relish.
Publicerat den
17 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar