Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda salladsblad med mangosås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färs kan man göra på många goda saker. Den här är gjord på solrosfrön och får smak av en härlig blandning kryddor och soltorkade tomater. Den är väl värd att testa och får att servera till allt möjligt! Laktosfri, äggfri och glutenfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Solrosfröfärs: Blötlägg solroskärnorna i 3 timmar. Släng ner i en matberedare tillsammans med övriga ingredienser. Mixa till en hyfsat fin färs. Fräs på i en stekpanna så att färsen blir varm.
  2. Mangosås: Tina mangon. Mixa till en slät sås tillsammans med de andra ingredienserna.
  3. Fyll salladsbladen med solrosfröfärs, mangosås, avokado och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.