Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda Vitlökschampinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, lätt & läckert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Torka av svampen och skär av foten. hetta upp hälften av oljan och smöret i en stekpanna. lägg i svampen och stek på svag värme ca 5 minuter vänd svamparna då och då tills de är gyllenbruna och mjuka.
  2. Skala och hacka vitlöken. lägg vitlöken med resten av oljan och smöret i en liten skål, rör tills allt är väl blandat. Ställ svamparna upp och ner i pannan. häll över vitlöksblandningen och strö över den hackade persiljan.
  3. Stek svamparna utan omrörning i minut. salta & peppra. Smula över stiltonosten, sätt lock på pannan och låt den stå på värmen 1-2 min tills osten smält, servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.