Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

FYRA favoriter

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Till förrätt, mingel eller fördrink!

Ingredienser

Instruktioner

1. Skagen crustader: 1 liten burk creme fraich, 1 burk "räkor i lake", 1 liten rödlök, ca 1 msk majonäs, dill efter smak (ganska mkt). Blanda, servera i små krustader. (lägg i fyllningen precis innan servering, annars mjuknar krustaderna!) 2. Fetaost snibbar: 200g fetaost, 2 dl lätt-creme fraich, färsk timjan och nymald svart peppar. Blanda och servera mellan två skivor formfranska, skär i trekanter. 3. Tapenade: 340 g svarta kärnfria oliver, 60 g kapris, 1 vitlöksklyfta, 1 msk olivolja. Blanda. Ta ut rundlar ur formfranska, toppa med tapenaden. 4. Parma/pesto rulle: Lägg lagom mängd peso, färdig köpt eller egen gjor, på en skiva parmaskinka och rulla ihop. Servera. Servera alla tilltugg samtidigt.. Passar alla tillfällen!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.