Instruktioner
1. Skagen crustader: 1 liten burk creme fraich, 1 burk "räkor i lake", 1 liten rödlök, ca 1 msk majonäs, dill efter smak (ganska mkt). Blanda, servera i små krustader. (lägg i fyllningen precis innan servering, annars mjuknar krustaderna!) 2. Fetaost snibbar: 200g fetaost, 2 dl lätt-creme fraich, färsk timjan och nymald svart peppar. Blanda och servera mellan två skivor formfranska, skär i trekanter. 3. Tapenade: 340 g svarta kärnfria oliver, 60 g kapris, 1 vitlöksklyfta, 1 msk olivolja. Blanda. Ta ut rundlar ur formfranska, toppa med tapenaden. 4. Parma/pesto rulle: Lägg lagom mängd peso, färdig köpt eller egen gjor, på en skiva parmaskinka och rulla ihop. Servera. Servera alla tilltugg samtidigt.. Passar alla tillfällen!