Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gädda på spett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade detta recept från Sovjet i mitt lilla häfte med mat från när och fjärran. Låter smarrigt gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär gäddköttet i ca 4 cm stora tärningar. Blanda marinaden och låt fisken ligga i den i ca 20 minuter. Hacka löken med blast och allt, finhacka persiljan och blanda. Trä upp fiskköttet på spett och halstra på glöd. Pensla då och då med marinaden. Efter 20 minuter är fiskspetten färdiga att ätas. Servera spetten överströdda med den hackade persiljan och löken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.