Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getostrullar med aprikos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Lite pyssligt men en garanterad succé

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret. Lägg ett ark filodeg på bakplåtspapper och pensla med smör. Lägg över ett ark, pensla igen. Dela i 12 rektanglar (10x7 cm). Blanda getosten med det uppvispade ägget och oreganon. Lägg 1/2 msk ostcreme och 1/2 tska aprikosmarmelad i ena kortänden. Vik långsidorna så det täcker fyllningen. Rulla ihop. Pensla skarven med vatten. Lägg rullarna med skarven neråt på bakplåtpappersklädd plåt, pensla med uppvispat ägg. Grädda ca 10 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.