Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getosts- och grönsaksgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera som en grönsaksrätt med sallad. Gratängen passar även perfekt med en grillad köttbit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Skala och hacka vitlöken. Ansa, skala och skär rotfrukterna och broccolin i mindre bitar och skivor. Varva grönsakerna med smulad getost och riven parmesan i en smord gratängform.
  2. Krydda med salt och peppar i mellanskiktet och avsluta med grönsaker. Häll på grädden, salta och peppra.
  3. Grädda i ugnen ca 40 minuter. Garnera med färsk basilika och ät en grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.