Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksgratäng med rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Blanda gärna ner några skivade vitlöksklyftor före gräddningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250º.
  2. Skär zucchini i skivor. Kärna ur och skiva paprikan. Lägg grönsaker och rosmarin i en smord ugnssäker form. Ringla över smör-&rapsolja och strö över gourmetsalt.
  3. Stek i mitten av ugnen ca 10 min. Sänk ugnsvärmen till 200º.
  4. Vispa ihop gräddmjölk, ägg, ost och salt.
  5. Häll blandningen över grönsakerna och tillaga i ugnen 25-30 min tills äggstanningen stelnat och fått vacker ljusbrun färg.
  6. Servera med rökt skinka och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.