Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI-Morots- och kardemummakaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Morot är nyttigt, va?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela äggen i gulor och vitor.
  2. Smält smöret. Vispa gulorna, blanda ner alla ingredienser utom vitorna.
  3. Vispa vitorna till hårt skum, vänd försiktigt ner dem i smeten.
  4. Bottna en form med bakplåtspapper, häll i smeten, grädda i 175° ugn, ca 20 min.
  5. Smält chokladen, bred den över kakan, strö på kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.