Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI- våfflor med dinkelmjöl

 
  • Serverar: 6-7 portioner
Skriv ut

Otroligt goda. Jag brukar servera det med créme fraiche, sik eller löjrom och sallad blir det en uppskattad förrätt

Ingredienser

Instruktioner

1. Vispa samman smör, mjölk, rapsolja, mjöl, bakpulver och salt 2. Vispa ner ägget och låt stå och svälla i ca 10 min 3. Grädda våfflorna på ganska stark värme. 4. Servera med créme fraiche, några räkor, en klick rom och några blad rucola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.