Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glassbakelse med pistage

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En glass som du kan njuta av med gott samvete? Jajemen, dessa smakrika glassar med honung och pistagenötter är himmelskt goda, prova! Rawfood.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm kokosoljan över ett ljummet vattenbad tills den är flytande. Mixa samman oljan med resten av ingredienserna tills glassen har en len konsistens. Smaka eventuellt av med mer honung och salt. Lägg upp smeten i två formar, 6-7 cm i diameter, och låt dem stå i frysen i ca 6 timmar.
  2. Innan servering, hackar du pistagenötterna fint. Ringla honung över glassen och strö över nöthacket samt lite flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.