343 kalorier per portion
Isande fantastiskt, med en sötknaprig topping på kokos och choklad.
Instruktioner
- Klä en stor kakform med löstagbar botten ca 28 cm i diameter med plastfolie. Ställ ett lager små maränger på bottnen av formen så tätt det går.
- Kör ananas och mango till en smulig massa i matberedare. Tillsätt yoghurt och florsocker och kör ytterligare några sekunder.
- Vispa äggvitorna styvt. Vispa grädden.
Blanda äggvitor och grädde med yoghurtblandningen med stora luftiga tag.
- Fyll formen med blandningen och täck med plastfolie. Ställ in formen i frysen 4 timmar.
- Rosta kokosflingorna gyllene i en torr stekpanna, se upp så att de inte bränns. Flaga chokladen med en potatisskalare.
- Ta fram och lägg upp tårtan på ett fat.
Dekorera med kokos, choklad, mynta och fler maränger runt om samt torkad ananas.
Publicerat den
14 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar