Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glasstårta nonstop

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

Enkelt och busgott med hemlagad glasstårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vaniljsåsen hårt. Grovhacka non-stop. Häll 2/3 av smeten i en form med löstagbar kant, ca 24cm i diameter.
  2. Fördela hackade non-stop på. Bred ut resten av vaniljsåsen.
  3. Täck med plastfolie, frys i minst 5 tim. Ställ glassen i kylen ca 30 min före servering. Garnera med non-stop.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tosca3 17 september 2010

    Enklare och godare kan det knappt bli.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.