Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nonstop kakor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Väldig goda, men hårda, akta tänderna och gör dem inte för stora.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader Blanda smör/margarin med socker, ägg och vaniljsocker i en skål. Vispa en stund med elvisp, så att du får en krämig smet. Blanda mjöl, bakpulver, salt och kakao i en annan skål. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda ordentligt till en smidig smet. Lägg bakplåtspapper på två plåtar. Använd ca 1 msk smet till varje kaka. Lägg kakorna med lite mellanrum så att de kan flyta ut. Tryck försiktigt ner några non-stop i varje kaka Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10-15 minuter. Låt den kallna på bakgaller.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • tina62 21 maj 2008

    Jättegoda. Som tack får du en bild på dem.

  • nordan71 29 september 2010

    Supergoda kakor. Bland dem godaste jag ätit! Tack för ett bra recept :)

  • denushasharma 23 oktober 2011

    jätte goda men de smakade lite saltigt kanske mindre smör nästa gång ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.