Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten och laktosfri tårtbotten

 
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Väldigt god, blir inte så kompakt och smulig som glutenfritt brukar bli!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker i ca 10-15min ju längre desto fluffigare. Blanda potatismjöl och bakpulver, sikta ner i smeten och rör om. Bröa en form med potatismjöl,häll i smeten
  2. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 30-40min prova med provsticka när kakan är färdig Låt svalna! Skär den sen!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.