Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten och laktosfria kokosrutor

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Sött och gott. De är enkla att tillaga men vispningen tar lite tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp gelatinpulvret i hett vatten, häll på det kalla vattnet. Vispa upp äggvitan i en stor bunke, blanda ner socker, florsocker, potatismjöl och vaniljsocker. Häll på vattnet med gelatin.
  2. Vispa med elvispen på hög hastighet i ca 20 minuter. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Blanda kokos och kakao.
  3. Häll hälften av blandningen i långpannan och bred över smeten. Strö över resten av kokosblandningen. Låt stå i kylen ett par timmar.
  4. Skär små eller stora bitar efter tycke och smak. doppa de vita sidorna i kokosblandningen på papperet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.