Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten och laktosfria rispinnar

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Att baka rispinnar kräver lite planering, då degen görs dag ett och kakorna dag två, men den som väntar på något gott ...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman matfett, socker och vaniljsocker i en skål. Tillsätt rismjöl och ägg. Forma degen till 2-3 cm tjocka längder och svep in i plastfolie. Låt dem vila i kylskåp till nästa dag.
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Skär ca 4 cm långa bitar. Pensla med ägg och vänd i pärlsocker. Lägg kakorna på en plåt med bakplåtspapper.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter eller tills kakorna har fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.