Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gluten- och laktosfritt bananbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Perfekt när du inte vet vad du ska göra av dina bruna bananer. Snabbakat och försvinnande gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mosa bananerna och blanda med vispade ägg. Blanda samman allt till en deg och låt svälla ca 5 minuter. Lägg degen i en väl smord form ca 1½ liter.
  3. Strö över pumpafrön och tryck ner dem en aning. Grädda brödet på nedersta falsen i ugnen ca 50 minuter. Låt svalna på galler.
  4. Förvara brödet i kylskåp, insvept i plastfolie.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.