Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri Kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En kaka som passar även som efterrätt för alla med glutenintollerans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker,vaniljsocker vitt och pösigt. smält smöret och bryt chokladen i bitar och smält i det varma smöret. Tillsätt kakao och choklad smör blandningen och rör om, sist mjölmixen. fortsätt och rör i, ej för häftigt. när smeten är blandad häll i smord springform(öppningsbar) och grädda i nedre delen av ugnen i ca 25-30 min. 150-175 grader beroende på ugn.
  2. Servera med vispad Grädde

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rimbostina 1 december 2009

    Bjöd på denna goda kladdkaka när dottern (som är glutenintollerant) kom på besök i helgen. ALLA berömde den, och jag tycker den är femstjärnig. Tack !!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.