Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Mycket god och väldigt kladdig!

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull, ta av från plattan och låt svalna. Blanda socker, kakao och vaniljsocker i en bunke. Häll sedan i det avsvalnade smöret och äggen. Lägg till sist i den glutenfria mjölmixen. Blanda väl, häll i smeten i en smord form och grädda sedan kakan i nedre delen av ugnen (175 grader) i ca 25 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maaliine 17 april 2009

    God och väldigt kladdig, jag tog ett extra ägg för att få den perfek kladdig =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.