Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria muffins med Terragona

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Dessa muffins blir naturligt fria från gluten då det inte är vetebaserad stärkelsesirap i chokladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör fett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Blanda ihop mix, bakpulver och vaniljsocker och tillsätt växelvis med mjölken. Blanda alla ingredienser och lägg i krossad Terragona. Fördela smeten i pappersformar.
  2. Grädda i 225°C ca 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sonja-52 21 januari 2009

    hej! dom här glutenfria terragona muffinsen måste jag testa att baka till mitt barnbarn som inte tål gluten. Dom blir säkert jättegoda! Sonja

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.