Snabb och smakrik italienare som blir klar på 20 minuter. Broccoli och spenat står för det gröna inslaget, brynt kaprissmör ger smak.
Instruktioner
- Skär broccolin i små buketter och stammen i mindre bitar.
- Bryn smöret i en stekpanna tills det doftar nötigt. Tillsätt kapris och stek tills de öppnar sig som små blommor. Tillsätt salvia, bladen ska bli lätt friterade. Rör ner färskpressad citronjuice. Häll upp smöret i en bunke.
- Rengör eventuellt pannan lite lätt. Stek broccolin och gnocchi i olja i stekpannan ca 5 minuter, tills gnocchin är gyllene. Tillsätt babyspenat och låt den bli mjuk.
- Fördela gnocchi och grönsaker på tallrikar. Skeda över smöret. Garnera med finrivet citronskal. Rostat bröd är gott till.
Publicerat den
26 september 2016
Liknande recept
Skriv kommentar