Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchi med rödbetor och balsamicosirap

 
Skriv ut

Detta är gott som tillbehör till kött, fågel eller fisk. Som förrätt lagom till fyra personer, annars två personer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet. Vänd ner smöret.
  2. Rosta pinjenötterna i ugnen ca 10 minuter i 175º. Rör om då och då. Koka ihop balsamvinäger och socker till hälften. Låt svalna. Koka rödbetorna mjuka och låt dem svalna. Smula fetaosten. Skala och skär rödbetorna i kvartar.
  3. Lägg gnocchi, rödbetor och smulad fetaost på en tallrik. ringla över den reducerade balsamvinägern. Strö över de rostade pinjenötterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.