Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchi med tomater, oliver och getost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

395 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Kyl ner den i kallt vatten så att kokningen avstannar, häll av. Skölj och halvera tomaterna. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Skär bort kanterna på osten och skär den i bitar. Hetta upp oljan i en stekpanna. Fräs pastan gyllen brun 3 min, salta, peppra och ta upp den. Fräs tomat och paprika 3 minuter i oljan som återstår i pannan. Tillsätt socker och vatten och fräs ytterligare 1 minut. Tillsätt citronjuice och oliver, låt allt bli genom varmt. Salta och peppra. Blanda pastan i fräset. Servera med getosten och garnera med de färska örterna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.