Viltkött är verkligen gott, och vilken sås där blir.
Instruktioner
- Fond:
- Skär bort hinnorna ifrån sadeleln.Koka upp det med Grönsacksbuljongen
Koka i ca 10 min.Sila fonden.tillsätt rödvin + soya
Puttra ca.15-20 min.
- Sadeln:
- Salta & peppra,klicka över smör.I ugn 175 grader i 40-60 min.
- Sås:
- Skala & fin hacka 1 st Rödlök.
Fin hacka ½ msk.enbär
Fin hacka 1 msk.Grönpeppar.
Allt fräses i 4 msk vetemjöl.
Fonden hälles i grytan+det du har fräst.
Rör om under uppkokning.
Puttra el skudes i 10 min.
Kastrulen tas av plattan.låt såsen svalna lite tillsätt sedan Cream Fraise+Gelen.
- Serveras med Hasselbackspotatis.
Publicerat den
7 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar